Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vepřové špízy s pestem a rajčetem

Špízy jsou vděčné jídlo z několika důvodů: skvěle vypadají, s jejich přípravou vám rády pomohou i děti a všichni si na nich pochutnají.

Vydání: 2008/6
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Maso Ostatní

Ingredience

    • 600 g vepřové panenky
    • 24 rajčátek (nejlépe soudečkových)
    • 3 šalotky
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 prolisovaný stroužek česneku
    • sůl
    • zelený salát a bazal­kové pesto, k podávání

Příprava jídla

600 g vepřové panenky nakrájejte na kostky, 24 rajčátek (nejlépe soudečkových) a 3 šalotky napíchejte na osm špejlí. Potřete 2 lžícemi olivového oleje smíchanými s 1 prolisovaným stroužkem česneku. Za občasného otáčení pečte 8–10 minut, aby se maso propeklo. Podle chuti osolte. Podávejte se zeleným salátem a bazal­kovým pestem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špízy hovězí a cuketa

Špízy chilli krevety, brambory

Rozmarýnové jehněčí špízy

Špízy kuře, cuketa & paprika

Špízy dýně & tofu

Špíz chorizo & sýr

Špíz jahodový balzám

Špíz kokos a banán

Špíz hruška a pomeranč

REKLAMA

Přidat komentář