0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s panenkou

Panenka patří je nejdelikátnějším kusům vepřového masa. Jedná se o svíčkovou, která má minimum tuku a díky správné přípravě dokáže být mimořádně šťavnatá a jemná. Navíc příprava panenky je extra rychlá. Hodí se proto i pro minutky a různé typy narychlo restovaných pokrmů. Možná i proto se těší recepty na panenku takové popularitě.

...

  

  • vepřová panenka se nachází pod oblastí bederní svaloviny
  • hmotnost panenky se pohybuje mezi 350 až 700 g
  • 500 gramová panenka obsahuje asi 25 g tuku. losos stejné váhy jej má 70 g.
  • před přípravou je potřeba panenku třeba nechat alespoň půl hodiny při pokojové teplotě a odstranit z jejího povrchu tukovou blánu.

Celý popis

Obchod Apetit