Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečený losos s žampiony a estragonem

Ze žampionů a estragonu vznikne kůrčička, která rybě dodá intenzivní chuť
Vydání: 2005/9
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Pečení: 25 minut
P

Ingredience

    • olivový olej
    • nakrájená cibulka
    • 140 g čerstvých žampionů
    • 4 lžíce strouhanky
    • 2 lžíce sekaného estragonu
    • 2 lžíce parmazánu
    • sůl a pepř
    • 4 filé z lososa
    • 4 lístky bobkového listu
    • dvě lžíce parmazánu

Příprava jídla

Na olivovém oleji osmažte nakrájenou cibulku. 140 g čerstvých žampionů rozmixujte, přidejte k cibuli a smažte, až se vypaří tekutina. Dejte stranou a po zchladnutí přisypte 4 lžíce strouhanky, 2 lžíce sekaného estragonu, 2 lžíce parmazánu, sůl a pepř. Na plech vyložený pečicím papírem dejte 4 filé z lososa. Na každý kousek dejte bobkový list, houbovou směs a posypte dvěma lžícemi parmazánu. Pečte při 200/180 stupních 5–20 minut.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.9/05, str.33

Přidat komentář