Pečený losos s žampiony a estragonem

Pečený losos s žampiony a estragonem

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 ()
Do hodiny 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1977 kcal
Bílkoviny 68 g
Cukr 336 g
Tuky 37 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Ze žampionů a estragonu vznikne kůrčička, která rybě dodá intenzivní chuť

Suroviny

olivový olej
cibule
nakrájená
žampiony 140 g
čerstvé
strouhanka 4 PL
estragon 2 PL
sekaný
parmazán 2 PL
sůl
pepř
4 ks
filé z lososa
bobkový list 4 ks
parmazán 2 PL
Na olivovém oleji osmažte nakrájenou cibulku. 140 g čerstvých žampionů rozmixujte, přidejte k cibuli a smažte, až se vypaří tekutina. Dejte stranou a po zchladnutí přisypte 4 lžíce strouhanky, 2 lžíce sekaného estragonu, 2 lžíce parmazánu, sůl a pepř. Na plech vyložený pečicím papírem dejte 4 filé z lososa. Na každý kousek dejte bobkový list, houbovou směs a posypte dvěma lžícemi parmazánu. Pečte při 200/180 stupních 5–20 minut.

Obchod Apetit