Dostupný
399 Kč
319 Kč
Losos se nikdy neomrzí!
1 Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Kousky ryby osolte, opepřete a pečlivě obalte v sezamu. Vložte do pekáčku, dejte do trouby a zhruba deset minut pečte. Olej není třeba, ryba i sezam ho v sobě mají dost.
2 Vyjměte pekáček s lososem a vložte do trouby celé nebo rozpůlené lilky (pokud se vám vejde do trouby oboje, pečte rybu a lilky zároveň). Po pětadvaceti minutách z lilků lžící vyškrabejte dužinu a spolu s ostatními přísadami ji rozmixujte na jemnou pastu.
3 Lososa podávejte s kuskusem a přelitého trochou ‚zhýčkaného starého taťky‘.
Komentáře
Anonym
03.09.2007 14:57
Apetit 9/05
Anonym
16.04.2008 11:54
Zhýčkaný starý taťka
Anonym
10.04.2009 15:59
babba ghanough