Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,9 (36x)
18. 10. 2017
Čokoládové lanýže
Apetitonline.cz
Čokoládové lanýže
Apetitonline.cz


Snadné
< 30 min
3,9 (36x)

Až zjistíte, jak snadno se dají připravit, a až je ochutnáte, už si nebudete čokoládové bonbony nikdy kupovat! „U těch domácích totiž vždycky víte, jaké suroviny obsahují, a navíc je můžete libovolně dochucovat,“ říká Dana Obermajerová.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 40 lanýžů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 40 lanýžů

Na ganache

Na obal a dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3262 kcal
  • Bílkoviny 46 g
  • Sacharidy 125 g
  • Tuky 266 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/4

Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!

Související články

Čokoládové lanýže – darujte pod stromeček francouzskou delikatesu

S kostkou čokolády nebo čokoládového bonbónu v puse je svět zkrátka hezčí. Ještě hezčí ale bude, pokud vyzkoušíte kouzlo čokoládových lanýžů. Už samotný název napovídá, že jde o delikátní záležitost. Proto určitě neuděláte chybu, když lanýže někomu nadělíte pod stromeček. Při přípravě jich ale raději vyrobte jednou tolik, protože by se mohlo stát, že na obdarovávaného už nic nezbude.