2016/4
![Apetit Časopis Apetit, vydání 04/2016](/sites/default/files/styles/medium/public/apetit/titulka2.png)
2016/4
Obsah vydání
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou?
Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně.
Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva.
Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí!
Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!