Jemně nasládlou kukuřičnou kaši jménem polenta používají v některých oblastech Itálie dokonce místo chleba. Opečením se její chuť krásně zvýrazní, ale určitě jí prospěje ještě trocha česneku. Skvěle se hodí nejen ke grilovaným masům, ale i k zelenině a houbám.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 351 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 77.25 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/8
Srpen 2005