Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (11x)
11. 1. 2019
Grilovaná polenta


Snadné
> 60 min
4,2 (11x)

Jemně nasládlou kukuřičnou kaši jménem polenta používají v některých oblastech Itálie dokonce místo chleba. Opečením se její chuť krásně zvýrazní, ale určitě jí prospěje ještě trocha česneku. Skvěle se hodí nejen ke grilovaným masům, ale i k zelenině a houbám.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 351 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 77.25 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Lahodná chuť, expresní příprava: Naučte se vařit polentu Grilování bez masa

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005