0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování bez masa

grilovaný sýr
ZDROJ: Flickr.com
sdílet:

Chcete potěšit vegetariány? Máme pro vás chytré nápady, jak si pochutnat i bez masa.

Příznivcům bezmasé stravy můžete připravit karbanátky z luštěnin. Skvělá je cizrna i fazole. Burgery však nezapomeňte výrazněji dochutit. Doporučujeme česnek a směs oblíbeného koření. Určitě však nesmí chybět čerstvě mletý pepř a k dosolení mořská sůl.

K oblíbeným bezmasým variantám burgerů patří ty s grilovanými houbami. Porozhlédněte se na trhu po portobellu. Tento druh žampionu se pyšní velkými plochými klobouky. Stačí ho jen dochutit bylinkovým olejem a ogrilovat. Perfektní je s česnekovou majonézou.

Pokud se vám nepozdává představa plněné housky s houbami nebo luštěninovým karbanátkem, ogrilujte lilek. Spolu s pikantní omáčkou a sýrem halloumi, který je ideální pro opékání, chutná i zarytým masoužroutům.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit