Papardelle se sušenými rajčaty a smetanou

Papardelle se sušenými rajčaty a smetanou

Hodnocení receptu
Průměr: 4.2 ()
Do 10 minut 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5745 kcal
Bílkoviny 187 g
Cukr 457 g
Tuky 347 g
Vláknina 32 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Famózní příloha k italské panence! Samozřejmě můžete hostům naservírovat i neochucené těstoviny – ale takhle zajistíte své party úspěch a sobě nehynoucí slávu.

Suroviny

těstoviny 800 g
čerstvé, chlazené
olivový olej
sušená rajčata 300 g
smetana 600 ml
30%
bazalka hrst
sůl
pepř
parmazán 90 g
1. Do vroucí osolené vody přidejte pár kapek olivového oleje a vložte papardelle. Vařte jen asi minutu, aby se těstoviny nerozvařily a zůstaly pevné na skus. Pak je sceďte.

2. Mezitím vlijte na pánev smetanu a přidejte do ní překrojená sušená rajčata i roztrhané lístky bazalky. Chvíli povařte a pak ochuťte solí a pepřem.

3. Omáčku smíchejte s těstovinami, na talíři posypte strouhaným parmazánem a podávejte.

Obchod Apetit