Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,3 (15x)
18. 7. 2014
Ryba po mlynářsku
Pexels.com
Ryba po mlynářsku
Pexels.com


< 30 min
4,3 (15x)

Kořeněná mouka – to je nejjednodušší způsob, jak obalit rybu. Jemně maso ochrání, a přitom nepřebije jeho delikátní chuť. Francouzskou klasiku ideálně doladí hnědá máslová omáčka.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 444 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 14.5 g
  • Tuky 32 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Ryba po mlynářsku

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Dobroty z českých vod: 5 sladkovodních ryb, které musíte ochutnat

„Kapra ne!“ Patříte mezi milovníky rybích pochoutek, ale máte už po krk kapříků na stovky způsobů? Vyzkoušejte něco nového. Představíme vám pětici sladkovodních ryb, které pohladí chuťové pohárky a uspokojí všechny gurmánské touhy. A přidáme pár šikovných receptů, abyste se při přípravě rybích pokrmů cítili… jako ryba ve vodě.