Tenhle efektní trik jsem odkoukala od Jamieho Olivera, který ho předváděl v televizním pořadu o vaření. Na první pohled se to zdá neuvěřitelné: celou vykuchanou rybu naplníte voňavými bylinami, důkladně okořeníte, zabalíte do novin a dáte na gril. Vtip spočívá v tom, že než noviny shoří, bude losos nebo pstruh hotový.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 761.75 kcal
- Bílkoviny 86.5 g
- Sacharidy 6.25 g
- Tuky 40 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2004/7
Červenec 2004