Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2004/7

Červenec 2004

Recepty z vydání

Steak s omáčkou z kozího sýra

Netradiční, ale velmi lahodná kombinace. Místo hovězího můžete použít vepřovou panenku.

Treska na smetaně

Za čtvrt hodiny máte hotovo. Jen čtyři ingredience a dost.

Řecký těstovinový salát

Ideální večeře, když jíte venku.Kreativní využití zbytků těstovin.

Thajské maso

Rychlá nízkotučná večeře. Jednoduché jídlo s výraznou chutí.

Salát Cézar s kuřetem a slaninou

Šikovný způsob, jak využít hotový balený salát. Místo kuřete můžete zkusit tuňáka

Piškotový dort s třešněmi

Jemný a rychlý piškotový korpus, lahodný krém ze zakysané smetany a bílé čokolády – co ještě chybí? Třešnička na...

Pikantní špagety

Těstoviny jsou nejběžnější ‚rychlovkou‘, ale to neznamená, že musí být pokaždé stejné. Tenké plátky choriza...

Cizrnový salát

Kombinujte s dalšími druhy konzervovaných luštěnin, třeba s fazolovými lusky. Ideální ve větším množství – chutná...

Salát s bramborami, tuňákem a pestovým dresinkem

Nevšední kombinace ingrediencí. Na stole do půl hodiny.

Křupavý kuřecí salát

Pikantní a aromatický. Svěží asijské chutě.

Hovězí pečeně s červenou řepou a křenem

Plnohodnotný oběd – zasytí opravdu každého. Nádherně jemný...

Fazolová pomazánka s ořechy

Ořechové ozvláštnění

Rostbíf s dresinkem z letních bylin

Dresink nabitý bylinkami je inspirován francouzskou studenou omáčkou ravigote. Rozhodně se nenechte odradit, jestli...

Srdíčkový salát s lískovými oříšky

Kombinace salátu a oříšků je v české kuchyni zcela nedoceněná. Přitom patří k těm, na které se nezapomíná, a to v tom...

Salát z čočky a velkých fazolí

Pokud čočce a fazolím přichystáte ‚superdresink‘ ve francouzském stylu, velmi získají na eleganci a stanou...

Paprikový salát

Dá se připravit až 48 hodin předem. Na šest porcí potřebujete 4 velké červené papriky.

Broskvový koláč pod sklem

…tedy pod průhlednou želatinou, která slouží jako ,výloha‘ pro ovocnou náplň. Na tomhle lehkém koláči je...

Kuřecí steaky v jogurtu

Šťavnaté a aromatické

Ryba v novinách

Tenhle efektní trik jsem odkoukala od Jamieho Olivera, který ho předváděl v televizním pořadu o vaření. Na první pohled...

Zelenina na grilu

Vitaminy, které mají říz

Grilované slívy

Horké šťavnaté ovoce

Jahody s cukrem

Téměř nadpozemská lahoda, přímo stvořená na letní snídani! Není to ani zavařenina, ani želé – a hotovo máte skoro...

Šťavnatý jahodový koláč

Nepřeslazený a plný chuti – zkrátka ideál! O to, aby bylo těsto krásně vláčné, se postará podmáslí, o křupavost...

Jahodové tiramisu

Tenhle dezert má velkou letní výhodu – nepřipravuje se v troubě, ale v mrazáku. Jeho základem je dobrý jemný...

Osvěžující nápoj s bazalkou

V odlehčeném koktejlu je mléko nahrazeno perlivou minerálkou – a bazalka mu dodává jedinečnou příchuť. Před...

Brambory s fetou a oreganem

Lahodné a pikantní brambůrky

Ryba pečená v soli

Pod solnou pokličkou

Italská stehýnka

Využijete i zbylé olivy

Džuveč

Velmi pestré jídlo plné chutí

Medové semifreddo

Italský dezert zamrzl v půlce cesty mezi smetanovým krémem a zmrzlinou – a podle milovnice sladkých specialit...

Italský chléb focaccia

Tradiční ‚chléb chudých‘ je dnes oblíbenou pochoutkou v luxusních restauracích. Itálii ale můžete zažít i...

Šumivá ustřicová polévka

Ve Švédsku je nejznámější hrachovka s tymiánem – jí se tradičně ve čtvrtek, a to i ve školních jídelnách...

Plněný losos

Neobvyklá a efektní úprava! Náplň krásně doplnila chuť ryby, aniž ji přebíjela. Za vyzkoušení určitě stojí i kombinace...

Jahody & pěna z bílé čokolády

Pro každého Švéda jsou jahody symbolem léta, zejména ty lesní. Obligátní šlehačku vylepšila Katarina bílou čokoládou a...

Přidat komentář