Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co si koupí redakce v rámci Dnů Apetit? Zásoby oříšků, sklenice, spotřebiče, chlebíčky a další dobroty

Dny Apetit
ZDROJ: Imageprofessionals
sdílet:

Dny Apetit už jsou za dveřmi a s nimi přichází možnost koupit si za zvýhodněnou cenu vše, co souvisí s gastronomií. V týdnu od 13. do 19. června si budete moci pořídit vše od spotřebičů, přes dekorace po delikatesy. Slevy až 30 % přímo vybízejí k tomu nakoupit si různé suroviny a dobroty do zásoby nebo si splnit sen v podobě nového kuchyňského robotu. Inspirovat se můžete tipy redakce, která má už nabídky v malíčku!

Jana Kopecká, šéfredaktorka časopisu Apetit
Nedávno jsem si koupila smaltovaný litinový hrnec a znovu si ověřila, jak kvalitní vybavení výrazně zjednoduší vaření a ovlivní výsledek. Během Dnů Apetit se tedy chystám vyřešit další slabá místa své kuchyně: v truhlářství Duspiva mám už dlouho vyhlédnuté prkénko, v Butlers zase krásnou váhu. A samozřejmě doplním zásoby v oblíbených e-shopech: Grizly, Palíto Family, Natu...

Prkénko – Truhlářství Duspiva
ZDROJ: Truhlářství Duspiva

Stanislava Moravcová ml. redaktorka časopisu Apetit
Už dlouho pošilhávám po krásných českých dřevěných prkénkách z truhlářství Duspiva, konečně přišla ta chvíle, kdy se přání změní v realitu.

Pak taky doplním zásoby müsli a zrnění od Janovy pece, pořídím si naturální octy od Utopie, což je začátkem léta přímo ideální – hodí se totiž na přípravu nápojů i do salátů – a nějakou zajímavou limitovanou edici čokolády Jordis. Ale doufám, že ochutnat a obhlédnout toho stihnu mnohem víc. 

Janova pec
ZDROJ: Janova pec

Darina Sieglová, redaktorka časopisu Apetit
Určitě si zajdu na jedno čepované Bad Flash pivo a k tomu si koupím krabici chlebíčků z Letné, obojí je velká srdcovka. Navštívím i e-shop cidrerie Kliment, protože ke každému nákupu dávají sadu 4 sklenic designovaných architektem Pelclem a já je už moc dlouho chci, tak kdy jindy si je pořídit, když ne teď?!

A v neposlední řadě asi využiju slevu v Datartu na spotřebiče Whirlpool a koupím si na chatu novou troubu. Protože s tou starou bych se v létě už asi definitivně usoužila.

Pivo – Bad Flash
ZDROJ: Bad Flash

Kateřina Kočičková, redaktorka časopisu Apetit
V létě si ráda naleji něco lehčího a přesto jiskrného – a to je pro mě cider. Takže zamířím určitě na e-shopy Cidrerie Kliment a cideru Utopia. Podle chutí a nálady si budu nalévat cidre ve francouzském stylu od Jáchyma Klimenta nebo cider anglického střihu od Utopie Evy a Iva Laurinových.  

Nejspíš neodolám naprosto exkluzivním octům od Laurinů – dají se z nich míchat i limonády, ale já je přesto nejraději používám do salátů – zálivky s nimi jsou fakt mimořádné!

A protože jako někteří utrácejí za šaty, tak já za nádobí – úplně vidím, jak si lahodný kvašený mok z jablek nalévám do tenkostěnné vinné sklenky od sklárny Květná 1794... 

Ručně foukané sklo – Květná 1794
ZDROJ: Květná 1794

Martina Kojzarová, šéfredaktorka webu Apetitonline.cz 

Jsem doslova závislá na oříškových máslech, takže zase nechám majlant na grizly.cz. Neodolám ani pepři od .pepper..field. Nevěřila jsem, že mezi pepři může být takový rozdíl, ale stačilo jednou ochutnat a už nechci jiný. 

Určitě se také v rámci Dnů Apetit vydám ochutnat milované kari do indické restaurace Bawarchi a česko-francouzskou fúzi do Ansámblu. Po obou podnicích už delší dobu pošilhávám a tohle je skvělá příležitost.

Rozhodně také plánuju naplno využít kupony na Apetit pikniku! Nápoje či zmrzlina zdarma, dárky k nákupu, slevy – byla by škoda je nevyužít a ještě víc si nezpříjemnit den.

Indická kuchyně – restaurace Bawarchi
ZDROJ: Restaurace Bawarchi

Karolína Waberová, editorka webu Apetitonline.cz
Hodně dlouhou dobu jsem byla zastáncem toho, že ubrus je věc nepraktická a na stole ho nechci vidět. S tou nepraktičností pořád souhlasím, ale z estetického hlediska nemůžu letos odolat. Ve Dnech Apetit tak budu řádit na webu Butlers a BellaRose.

A samozřejmě nejen tam. Slevami se nechám zlákat i na delikatesy od Baroque Market a do zásoby si nakoupím oříšky všeho druhu od Grizly. Neodolám ani poctivým vývarům od Konečně vývar, které jsou mou tajnou ingrediencí při přípravě guláše. A pokud si z nabídky vyberu, poputuje ke mně do kuchyně nový japonský nůž od Hobbychef. Peněženko třes se! 

Japonský nůž – hobbychef.cz
ZDROJ: hobbychef.cz

Olga Šlesingrová, editorka webu Apetitonline.cz
Potřebuji k životu v kuchyni ghí, takže si určitě brousím zuby na české ghíčko, které bude ve Dnech Apetit o čtvrtinu levnější v jejich eshopu. Vážně uvažuji také o nabídce ovocných vín, chtěla bych vyzkoušet jahoďák, maliňák, levandulák nebo angrešťák. Na webu rybizak.cz budou s 20% slevou. No a sleva na nakup v Delmartu nebo Kauflandu, ta vždycky potěší! 

Ghí – České ghíčko
ZDROJ: České ghíčko

Související články

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč