Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak skladovat zelí

Jak skladovat zelí

Celé zelné hlávky vám v ledničce nebo na chladném, tmavém a suchém místě vydrží až dva týdny.
14. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Pokud je hlávka načatá, musíte stranu řezu pečlivě zabalit do fólie. Zelí byste také měli uchovávat v chladu a spotřebovat během následujícího týdne.

Čerstvě sklizené zelí vydrží v chladu a temnu ještě déle – třeba ve sklepě nebo studené spíži.


Související

Zelí červené k huse jako stvořené

Blíží se jedenáctý listopad, den, který se každoročně nese v duchu oslav sv. Martina. A co by to bylo za svatomartinské...

Přidat komentář