Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak skladovat zelí

Zelí
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Celé zelné hlávky vám v ledničce nebo na chladném, tmavém a suchém místě vydrží až dva týdny.

 

Pokud je hlávka načatá, musíte stranu řezu pečlivě zabalit do fólie. Zelí byste také měli uchovávat v chladu a spotřebovat během následujícího týdne. Čerstvě sklizené zelí vydrží v chladu a temnu ještě déle – třeba ve sklepě nebo studené spíži.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč