Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,3 (102x)
25. 10. 2016
Pečený bramborák se zelím a uzeným
Apetit
Pečený bramborák se zelím a uzeným
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,3 (102x)

Pokud neradi smažíte jednotlivé bramboráčky, pak tento rychlý recept rozhodně oceníte. Ochucené bramborákové těsto se zelím a uzeným rozprostřete do zapékací mísy a zbytek práce nechte na troubě. A jestli u vás doma bezmasý pokrm neprojde, přidejte do bramboráků stejně jako my i uzené maso, ale luxusní je i bez něj.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2313 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 236 g
  • Tuky 105 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(102 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10