Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak skladovat zelí

Zelí
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Celé zelné hlávky vám v ledničce nebo na chladném, tmavém a suchém místě vydrží až dva týdny.

 

Pokud je hlávka načatá, musíte stranu řezu pečlivě zabalit do fólie. Zelí byste také měli uchovávat v chladu a spotřebovat během následujícího týdne. Čerstvě sklizené zelí vydrží v chladu a temnu ještě déle – třeba ve sklepě nebo studené spíži.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...