Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak skladovat zelí

Zelí
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Celé zelné hlávky vám v ledničce nebo na chladném, tmavém a suchém místě vydrží až dva týdny.

 

Pokud je hlávka načatá, musíte stranu řezu pečlivě zabalit do fólie. Zelí byste také měli uchovávat v chladu a spotřebovat během následujícího týdne. Čerstvě sklizené zelí vydrží v chladu a temnu ještě déle – třeba ve sklepě nebo studené spíži.

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...