Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Do poslední kapky

tousty se salsou ze sušených rajčat
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Koupili jste si sušená rajčata, artyčoky či jinou specialitu naloženou v dobrém oleji? Jen tak ho vylít by byla opravdu škoda, protože do sebe nasál lahodné aroma (to koneckonců platí i o olivovém či kvalitním slunečnicovém oleji z tuňáka).

Olej ze zeleniny se dá použít jako základ marinády, pod zeleninu nebo pod cibulku k dušenému masu, můžete ho také zašlehat do dresinku nebo jím jednoduše zakapat zeleninu, maso nebo rybu. Dobrý olej z tuňáka se hodí do těstovin nebo třeba pod opečenou rýži.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč