Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
3× těstoviny s ricottou

3× těstoviny s ricottou

Také jste si oblíbili bleskové letní vaření? Ochutnejte těstoviny s ricottovým krémem.
1. 8. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Ricotta pochází z Itálie, kde patří k oblíbeným mléčným výrobkům. Konzistencí je podobná tvarohu. Má jemnou, velmi neutrální chuť. Snadno ji proto dochutíte bylinkami (tymiánem, rozmarýnem, bazalkou, pažitkou), česnekem, citronovou šťávou a dalšími aromatickými přísadami. Její konzistenci zjemní panenský olivový olej. Výborně se snoubí s přísadami oblíbenými v Itálii – vmíchat do ní můžete olivy, rajčata, kapary i ančovičky. Uvařte si některou z našich jednoduchých omáček. Stačí vám jen balení ricotty a pár voňavých přísad navíc.

3× rychlá omáčka na těstoviny s ricottou:



Připravila Jana Kopřivová


Související

Penne, tagliatelle nebo fusilli aneb Znáte druhy italských těstovin?

Některé jsou naplněné, jiné zase duté. Liší se svou velikostí, tvarem, délkou a šířkou. Řeč je o těstovinách, kterých...
REKLAMA

Přidat komentář