Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Těstoviny s ricottou a špenátem
Těstoviny s ricottou a špenátem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Těstoviny s ricottou a špenátem

3.8/5 Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 949 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 150 g
Tuky 20 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Uvaříte, smícháte, podáváte. Co? Skvělé jídlo!

Suroviny

penne 200 g
ricotta 125 g
čerstvá
sůl
čerstvý
z jednoho citronu
olivový olej
pepř
čerstvě mletý
bazalka

Postup

1

Uvařte 200 g krátkých těstovin (penne), slijte je a zamíchejte k nim 125 g čerstvé ricotty.

2

Osolte, smíchejte s čerstvým baby špenátem, šťávou z 1 citronu, olivovým olejem, bazalkou a čerstvě mletým černým pepřem.

3

Podávejte s parmazánem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...