Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fusilli s ricottou a bazalkou
Fusilli s ricottou a bazalkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fusilli s ricottou a bazalkou

4.3/5 Počet hodnocení: 26
Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 8336 kcal
Bílkoviny 278 g
Sacharidy 316 g
Tuky 628 g
Vláknina 121 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

S ricottou vytvoříte krémovou omáčku i bez vaření.

Související recepty

Suroviny

bazalka 2 hrsti
česnek 1 stroužek
malý
sůl
pepř
čerstvě mletý
ricotta 1 bal
fusilli 320 g
fusilli bucati

Postup

1

Rozmixujte 2–3 hrsti lístků bazalky, 10 loupaných mandlí, malý stroužek česneku, 3 lžíce parmazánu, 3 lžíce mléka, 3 lžíce smetany ke šlehání, sůl a pepř a promíchejte s ricottou utřenou s 50 g másla.

2

Vmíchejte do fusilli bucati uvařených al dente.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...