Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fusilli s ricottou a bazalkou
Fusilli s ricottou a bazalkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fusilli s ricottou a bazalkou

4.4/5 Počet hodnocení: 25
Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 8336 kcal
Bílkoviny 278 g
Sacharidy 316 g
Tuky 628 g
Vláknina 121 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

S ricottou vytvoříte krémovou omáčku i bez vaření.

Suroviny

bazalka 2 hrsti
česnek 1 stroužek
malý
sůl
pepř
čerstvě mletý
ricotta 1 bal
fusilli 320 g
fusilli bucati

Postup

1

Rozmixujte 2–3 hrsti lístků bazalky, 10 loupaných mandlí, malý stroužek česneku, 3 lžíce parmazánu, 3 lžíce mléka, 3 lžíce smetany ke šlehání, sůl a pepř a promíchejte s ricottou utřenou s 50 g másla.

2

Vmíchejte do fusilli bucati uvařených al dente.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč