Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Ryby z udice rovnou na talíř

Ryby z udice rovnou na talíř

Máte doma nadšeného rybáře? Pak nejspíš víte, že čerstvým rybám nejvíc sluší jednoduchá úprava. Máme pro vás báječné recepty, ve kterých vyniknou sladkovodní ryby.
16. 8. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Čerstvé ryby by měly mít na našem talíři své pevné místo. Jsou chutné, jejich příprava je nenáročná a v neposlední řadě prospívají také našemu zdraví. Maso sladkovodních ryb obsahuje zdravé mastné omega-3 kyseliny, které působí preventivně proti vzniku srdečních a cévních onemocnění. Ryby připravujte na malém množství tuku, solte velmi jemně a naopak se je nebojte výrazně dochutit bylinkami. Pro zvýraznění se k jemnému bílému masu hodí také citronová šťáva.

5× recept s čerstvou rybou:


Připravila Jana Kopřivová



REKLAMA

Přidat komentář