Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby z udice rovnou na talíř

smažená ryba s hranolkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máte doma nadšeného rybáře? Pak nejspíš víte, že čerstvým rybám nejvíc sluší jednoduchá úprava. Máme pro vás báječné recepty, ve kterých vyniknou sladkovodní ryby.

Čerstvé ryby by měly mít na našem talíři své pevné místo. Jsou chutné, jejich příprava je nenáročná a v neposlední řadě prospívají také našemu zdraví. Maso sladkovodních ryb obsahuje zdravé mastné omega-3 kyseliny, které působí preventivně proti vzniku srdečních a cévních onemocnění. Ryby připravujte na malém množství tuku, solte velmi jemně a naopak se je nebojte výrazně dochutit bylinkami. Pro zvýraznění se k jemnému bílému masu hodí také citronová šťáva.

5× recept s čerstvou rybou:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč