Neobvyklá a efektní úprava! Náplň krásně doplnila chuť ryby, aniž ji přebíjela. Za vyzkoušení určitě stojí i kombinace špenátu se zakysanou smetanou
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ozdobu a dochucení
Na špenát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1391.75 kcal
- Bílkoviny 77.5 g
- Sacharidy 18.5 g
- Tuky 108 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/7
Červenec 2004