0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby z udice rovnou na talíř

smažená ryba s hranolkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máte doma nadšeného rybáře? Pak nejspíš víte, že čerstvým rybám nejvíc sluší jednoduchá úprava. Máme pro vás báječné recepty, ve kterých vyniknou sladkovodní ryby.

Čerstvé ryby by měly mít na našem talíři své pevné místo. Jsou chutné, jejich příprava je nenáročná a v neposlední řadě prospívají také našemu zdraví. Maso sladkovodních ryb obsahuje zdravé mastné omega-3 kyseliny, které působí preventivně proti vzniku srdečních a cévních onemocnění. Ryby připravujte na malém množství tuku, solte velmi jemně a naopak se je nebojte výrazně dochutit bylinkami. Pro zvýraznění se k jemnému bílému masu hodí také citronová šťáva.

5× recept s čerstvou rybou:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Umíte připravit sladkovodní ryby?
  • Zajímavosti

Umíte připravit sladkovodní ryby?

Co: Kurz vaření – sladkovodní rybyKdy: 23. dubna 2010 od 18 hodinKde: Chefparade, Husitská 56,  Praha 3Za kolik: 990 KčInfo: www.chefparade.cz ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit