Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby z udice rovnou na talíř

smažená ryba s hranolkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máte doma nadšeného rybáře? Pak nejspíš víte, že čerstvým rybám nejvíc sluší jednoduchá úprava. Máme pro vás báječné recepty, ve kterých vyniknou sladkovodní ryby.

Čerstvé ryby by měly mít na našem talíři své pevné místo. Jsou chutné, jejich příprava je nenáročná a v neposlední řadě prospívají také našemu zdraví. Maso sladkovodních ryb obsahuje zdravé mastné omega-3 kyseliny, které působí preventivně proti vzniku srdečních a cévních onemocnění. Ryby připravujte na malém množství tuku, solte velmi jemně a naopak se je nebojte výrazně dochutit bylinkami. Pro zvýraznění se k jemnému bílému masu hodí také citronová šťáva.

5× recept s čerstvou rybou:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...