Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3× klasická česká omáčka

Svíčková omáčka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Jste ‚omáčkoví‘? Bez klasických omáček jako by česká kuchyně ani nebyla. Máme pro vás tři skvělé podzimní recepty na omáčku s masem.

Podzim se chladným počasím přihlásil plnou silou. Dopřejte si proto vydatnou českou kuchyni. Zahřeje tělo i duši. Vegetariáni se tentokrát nenajedí. Naše omáčky jsou skvělé s telecím, hovězím i se zvěřinou. Bez masa to totiž nejde. Masový vývar a vypečená šťáva z masa tvoří základ omáček a dodává jim silnou, plnou chuť. Ochutnejte je!

3× česká omáčka:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč