Smetana a pečlivé dochucení vrátí koprovku na čelný post v jídelníčku! Koprovka s vajíčkem patří mezi naše tradiční bílé omáčky, kterým jednoznačně sluší kynutý knedlík. Ovšem my šli ještě o kousek dál a podáváme jí s novými bramborami. Přesvědčte se, že je to poctivá koprová omáčka, tak jak má být!
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 342.25 kcal
- Bílkoviny 5.5 g
- Sacharidy 14.75 g
- Tuky 28.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/6
Červen 2007