Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,0 (71x)
25. 8. 2014
Koprová omáčka s vajíčkem a novými bramborami
Apetit
Koprovka s vajíčkem a novými bramborami
Apetit


Snadné
< 45 min
4,0 (71x)

Smetana a pečlivé dochucení vrátí koprovku na čelný post v jídelníčku! Koprovka s vajíčkem patří mezi naše tradiční bílé omáčky, kterým jednoznačně sluší kynutý knedlík. Ovšem my šli ještě o kousek dál a podáváme jí s novými bramborami. Přesvědčte se, že je to poctivá koprová omáčka, tak jak má být!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 342.25 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 14.75 g
  • Tuky 28.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak poznáte nové brambory

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(71 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007