Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak připravit dobrý telecí vývar

Jak připravit dobrý telecí vývar

Připravit si domácí vývar se vyplatí. Část použijte hned, zbytek zamrazte na příště.
25. 1. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Asi 2 kg telecích kostí a odřezků nasekaných nahrubo, 1 pokrájenou cibuli, nahrubo nakrájené mrkve a 2 řapíky celeru, 2 bobkové listy, 3 snítky tymiánu, malý svazek petrželky a 1 lžičku kuliček černého pepře zalijte 3 litry studené vody. Přiveďte k varu, pak ztlumte a pomalu nechte táhnout asi hodinu. Nechte 10 minut chladnout, potom přeceďte a dejte vychladit. Vývar, který nepoužijete hned, můžete zamrazit.

Náš tip: Telecí vývar je základem telecího ragú s křenem. Vyzkoušejte náš recept na tuto sametově pikantní lahůdku.

Související

Telecí kotlety s lilkovou krustou

Maso i zeleninová příloha v jednom, takže pokrm stačí doplnit jen bagetou.
REKLAMA

Přidat komentář