0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit dobrý telecí vývar

Vývar s nudlemi a masem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Připravit si domácí vývar se vyplatí. Část použijte hned, zbytek zamrazte na příště.

Asi 2 kg telecích kostí a odřezků nasekaných nahrubo, 1 pokrájenou cibuli, nahrubo nakrájené mrkve a 2 řapíky celeru, 2 bobkové listy, 3 snítky tymiánu, malý svazek petrželky a 1 lžičku kuliček černého pepře zalijte 3 litry studené vody. Přiveďte k varu, pak ztlumte a pomalu nechte táhnout asi hodinu. Nechte 10 minut chladnout, potom přeceďte a dejte vychladit. Vývar, který nepoužijete hned, můžete zamrazit.

Náš tip: Telecí vývar je základem telecího ragú s křenem. Vyzkoušejte náš recept na tuto sametově pikantní lahůdku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč