Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Víkendové pečení: bábovka

Víkendové pečení: bábovka

Od maminky, nebo od babičky? Upečte si ji sami. Máme pro vás tři báječné varianty k odpolední kávě.
3. 2. 2012 | Autor: redakce Apetitu
Bábovka se zapečenou  marmeládou je vtipná a k nakousnutí. Když na to přijde, můžete ji obohatit i jinou zavařeninou. Skvělá bude také s borůvkovou nebo rybízovou marmeládou.

Obyčejná bábovka, říkáte si možná. Jenže tahle je plná tvarohu, voní po rumu a čokoládě a zmizí dřív, než se otočíte. A navíc: bude nadýchaná a vláčná i druhý a třetí den. Vynikající je jen tak, s čajem či kávou nebo přelitá zakysanou smetanou.

Hledáte snadný zákusek na posezení čistě pro dámy? Tady je! Místo mražených malin můžete přidat také rybíz, ostružiny, borůvky – jednoduše co váš mrazák a zimní zásoby dají.




Související

Tvarohová bábovka s levandulí

Blogerka Věruška vás přesvědčí, že levandule patří především do kuchyně. Zkuste si to představit: kousnete do bábovky a...
REKLAMA

Přidat komentář