Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Ochuťte si sůl

Ochuťte si sůl

Citronovou sůl vyrobíte, když v hmoždíři smícháte 1,5 lžíce mořské soli s 1 lžící jemně nastrouhané citronové kůry a třete paličkou tak dlouho, dokud se nespojí.
23. 1. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Hodí se k rybě s hranolkami. Limetovou sůl, která oživí chuť grilovaného kuřete, získáte tak, že nahradíte citronovou kůru stejným množstvím kůry limetové. Pokud chcete, aby grilované chobotničky či obalovaná ryba dostaly patřičně ohnivý říz, přidejte do soli ještě půl lžíce chilli vloček. Takto připravená sůl je určená k okamžité spotřebě, pokud ji chcete uchovávat déle, potřebuje dosušit v troubě.

REKLAMA

Přidat komentář