Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (16x)
18. 7. 2014
Domácí hranolky s petrželkovou solí
Apetit
Domácí hranolky s petrželkovou solí
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (16x)

Hotovou sůl sesypte do krabičky a nechte ji několik dní otevřenou, aby se mohla odpařit vlhkost. Použít ji můžete samozřejmě hned.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na hranolky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 79 kcal
  • Bílkoviny 1.75 g
  • Sacharidy 16.25 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje

Související články

Hranolky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a proto se ideálně hodí ke smažení na pánvi wok nebo ke grilování. Klidně ale použijte olej, který máte doma.