Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

4 recepty do remosky

Žemlovka de luxe
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Český vynález si oblíbily celé generace hospodyněk. Přesvědčíme vás, že se neztratí ani ve vaší kuchyni!

Remoska dokáže s pokrmy doslova kouzlit. Jídlo se připravuje v malém uzavřeném prostoru, takže se nevysušuje tolik jako v troubě, přístroj navíc šetří tepelnou energii a samozřejmě místo. Své uznání si zkrátka zaslouží.

Máme pro vás čtyři jednoduché recepty do remosky a navíc přidáme návod na jednoduchou sladkou lahůdku: toustové chleby namažte marmeládou, spojte je po dvou do sendvičů, překrojte úhlopříčně a narovnejte do remosky. Prošlehejte 2 vejce, 100 g krystalového cukru a 600 ml plnotučného mléka a směsí zalijte sendviče v remosce. Zapečte, až je jídlo krásně zlatavé a na povrchu křupavé.

4 recepty do remosky:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč