Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se krém nesrazil

wafle s vanilkovým krémem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

V některých receptech, třeba na krémy nebo polévky, je třeba přidat vejce (nebo žloutky) do horké tekutiny.

Aby se vejce nesrazila, nejprve je prošlehejte s trochou tekutiny, do níž je budete zapracovávat, aby se zmírnil teplotní rozdíl. Teprve tuto směs přidejte do hrnce s horkou tekutinou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč