Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kdy naplnit cukroví krémem

velikonoční cukroví
ZDROJ: Unsplash
sdílet:

Máslový krém podléhá poměrně snadno zkáze, je proto potřeba jím plnit cukroví až před podáváním. Máslo potřebuje chlad, aby se nerozteklo a nezkazilo se.

  • Cukroví plňte nejdříve týden před Vánoci a skladujte v lednici nebo v chladné místnosti s teplotou do 10°C. Spotřebujte ho pak do dvou týdnů.
  • Plněné cukroví můžete i zamrazit, nejlépe ihned, dokud je krém čerstvý. 
  • Vyzkoušejte alpské cukroví nebo vídeňské oříškové dortíčky!

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....