0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kdy naplnit cukroví krémem

velikonoční cukroví
ZDROJ: https://old.apetitonline.cz/sites/default/files/styles/630x420/public/clanek/melissa-walker-horn-1c6hqfp7u24-unsplash.jpg?itok=zusQXj1U
sdílet:

Máslový krém podléhá poměrně snadno zkáze, je proto potřeba jím plnit cukroví až před podáváním. Máslo potřebuje chlad, aby se nerozteklo a nezkazilo se.

  • Cukroví plňte nejdříve týden před Vánoci a skladujte v lednici nebo v chladné místnosti s teplotou do 10°C. Spotřebujte ho pak do dvou týdnů.
  • Plněné cukroví můžete i zamrazit, nejlépe ihned, dokud je krém čerstvý. 
  • Vyzkoušejte alpské cukroví nebo vídeňské oříškové dortíčky!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč