Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

JAK NA TO: parmazánové placičky

JAK NA TO: parmazánové placičky
sdílet:

Někdo jim poeticky říká sýrová krajka – tenounké křupavé placičky z parmazánu jsou ozdobou předkrmů, salátů i hlavních chodů.

Zahřejte nepřilnavou pánev a nasypte na ni 2 lžíce sýra grana padano (či jiného měkčího sýra parmazánového typu) tak, abyste vytvořili jednu jednolitou placičku. Jakmile se sýr roztaví, sejměte pánev ze sporáku.

Opatrně sýrovou placičku obraťte a zahřívejte ještě dalších 30 sekund. Sejměte a nechte vychladnout na pečicím papíru. Stejným způsobem připravte další placičky podle potřeby.

parmazán

Více nápadů na sýrové dobroty najdete v nové kuchařce Edice Apetit Sýry. Koupíte ji třeba Apetit Shopu.

kuchařka sýry

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč