Snadná, rychlá a přitom skvělá chuťovka na piknik nebo na party.
Suroviny
olivový olej
125
ml
sůl mořská
česnek
1
stroužek
rozmačkaný
listové těsto
200
g
kupované, rozválené na plát
parmazán
80
g
strouhaný
Postup
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Olej, sůl a česnek promíchejte v míse. Těsto rozprostřete na vál nebo ho vyválejte do tenkého plátu a potřete ho ochuceným olejem. Pak nakrájejte na dva centimetry široké proužky, posypte parmazánem, zatočte (jako když ždímáte hadr) a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte pět až osm minut, twistery by měly být zlaté a nafouknuté.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Menu na piknik: 8 receptů do trávy(8 receptů )
- Slané pečení: 10 receptů na party hity (10 receptů )
- Snídaně v trávě: 19 nejlepších receptů do přírody(19 receptů )