S hovězím to pro laika může být trochu zapeklité. Který kousek vybrat na gril, aby bylo maso měkké a šťavnaté? Poradíme vám, jak vybrat a upravit hovězí maso tak, abyste se vyhnuli zklamání.
...
Pokrmy, které jsou provoněné ohněm, neodmyslitelně patří k létu. Využijte tedy posledních prázdninových dnů a připravte grilovací párty plnou skvělého masa a zeleniny, ale také dipů, čatní nebo salsy.
...
Strach z promeškání módních potravin a trendů, známý jako foodmo, se díky internetu neustále zvyšuje. Ačkoliv je tento fenomén nejviditelnější v Americe, jeho vliv se šíří i do dalších koutů světa. Myslíte si, že se vás to netýká? Možná se...
Milujete pomalé víkendové snídaně? Inspirujte se příběhy pokrmů, které byste našli v těch nejlepších newyorských bistrech. Připravte si doma avokádový toast, vejce Benedikt nebo nadýchané lívance a přeneste atmosféru světové metropole přímo...
Od 13. do 16. září si během Dnů Marianne můžete pořídit s úžasnými slevami spotřebiče a doplňky do kuchyně, po kterých už dlouho toužíte. Se slevou ale nakoupíte také různé dobroty, nápoje či doplňky stravy. Inspirujte se našimi redakčními...
Deštivé počasí není důvodem ke špatné náladě! Naopak, je to ideální příležitost vyzkoušet recept, na který jste dosud neměli čas. V kuchyni je útulně, takže se nechte inspirovat našimi recepty a pusťte se do vaření!
...
Jan Punčochář je dnes jednou z nejznámějších osobností české gastro scény. Šéfkuchař restaurace U Matěje a moderátor populárního pořadu MasterChef Česko si během své kariéry vydobyl místo mezi elitou. V jeho kuchyni se spojuje preciznost s...
Čokoláda se těší celosvětové oblibě – kdo ji rovnou nemiluje, tomu alespoň nevadí. Ale nebylo tomu tak vždy. Vydejte se s námi na cestu tisíciletími, která musela uplynout, než jsme čokoládě naprosto propadli.
...