Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří se špenátem

špenát
ZDROJ: Rawpixel.com
sdílet:

Máme pro vás 5 nápadů, jak špenát zařadit do večeří během pracovního týdne.

Jaro se zelená v přírodě i v kuchyni. Při nákupu čerstvého špenátu vybírejte sytě zelené, nenažloutlé listy. Musejí být pěkně svěží, křehké a nezavadlé. Lístky baby špenátu můžete použít do salátů zasyrova, zato větší listy s řapíky jsou chutnější po tepelné úpravě.

Špenát vždy důkladně properte ve studené vodě, aby na listech nezůstaly zbytky hlíny a jiné nečistoty. Špenát je výborný v polévkách, s těstovinami, v náplni slaných koláčů i v jarních salátech. Inspirujte se našimi pěti recepty na rychlé večeře.

5× večeře se špenátem:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč