Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Ani kapka citronu nazmar

Ani kapka citronu nazmar

Kdo by se nesetkal s tímto problémem: Připravujete nějaké jídlo, ale potřebujete jen opravdu pár kapiček citronu. Rozkrájíte jej na poloviny, ale zbytek kyselé dobroty už nemáte k čemu použít, uschne vám na povrchu nebo zplesniví. Co dělat?
10. 8. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Citron není nutné vždy rozkrojit celý, pokud potřebujeme jen minimální množství citronové šťávy. Uděláme do citronu malou dírku (třeba párátkem) a vymačkáme požadované množství. Plod nevysychá, nezplesniví a můžeme jej použít i za několik dní.

REKLAMA

Přidat komentář