0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby brambory křupaly

bramborové lupínky
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak dosáhnout toho, aby opékané brambory měly pěknou krustičku?

 

Brambory 6–7 minut předvařte ve vroucí osolené vodě, slijte a potřeste jimi v hrnci. Posypte je a obalte osolenou a okořeněnou moukou, přebytky setřeste. Na chuti mouka nebude znát, ale rozdíl poznáte. Pak brambory vložte do pekáčku se zahřátým tukem (může to být olej nebo husí, kachní či vepřové sádlo). Pečte v troubě předehřáté na 170–200 °C dozlatova a doměkka.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč