0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby maso z grilu nebylo suché...

grilování kuřete
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Maso z grilu je opravdovou pochoutkou. Jestli se vám omylem nepodaří jej vysušit... A my víme, jak tomu zabránit.

 

...sáhněte po relativně silnějších plátcích masa, rybích filetech a steacích. Libovému masu jednoznačně prospěje pobyt v marinádě, před položením na rošt však nechte maso důkladně okapat.

Související články

Jak připravit gril ke grilování
  • Tipy a triky

Jak připravit gril ke grilování

Před grilováním je třeba gril pořádně očistit. Nechcete přece jíst spolu se steaky také připálené zbytky jídla z minulé party. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit