0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilovaná žebírka

Grilovaná žebírka

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 356 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 21 g
Tuky 28 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pikantní pochoutka pro opravdové muže i ženy

Suroviny

česnek 1 stroužek
drcený
1 ČL
pálivá paprika
worcesterská omáčka 2 PL
hnědý cukr 1 PL
olivový olej 2 PL
600 g
vepřová žebírka
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 ºC. Do mísy dejte česnek, papriku, worcesterskou omáčku, cukr, olej, sůl a pepř a dobře promíchejte.

Žebírka dejte do pekáče vyloženého pečicím papírem. Potřete je polovinou marinády a pečte je 45 minut, až zkaramelizují a jsou propečená. Každých deset minut maso potírejte zbytkem marinovací směsi.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit