Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby vejce nepopraskala

vejce
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jestli jste ještě neobjevili „svůj“ způsob vaření vajec bez prasklin, zkuste tentokrát propíchnout skořápku na oblém konci vejce pevnou ostrou jehlou nebo špendlíkem.

 

Chcete-li si výsledek pojistit, nechte vejce napřed dojít pokojové teploty, pak je vložte do studené vody a přiveďte k mírnému varu. Nesnažte se vařit příliš mnoho vajec pohromadě (ideální jsou čtyři) a dopřejte jim v rendlíku prostor.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč