Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak nakrájet vařená vejce

vařená vejce
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Udělat z vařeného vejce krásné a úhledné plátky může být pěkně záludný úkol. Vařený žloutek má totiž tendenci se drolit a lepit na čepel nože. Víme, jak na něj vyzrát!

 

Sáhněte po oleji. Ideální je olej ve spreji – takový, který se používá například na postříkání pánve na palačinky, plechu na pečení nebo třeba i olivový, který se rozprašuje do salátů. Sáhnout ale můžete i po obyčejné lahvi oleje. Čepel nože, kterým se chystáte vejce nakrájet, lehce postříkejte (pomažte) olejem a nechte jej okapat. Krájení vejce natvrdo pak půjde jako po másle.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč