Na jaře dostávají slovo lehká jídla. Ochutnejte naše svěží polévky. Krásně voní a jejich příprava je tak jednoduchá, že budete mít o víkendu dost času vyrazit na procházku....
Jsou lidé, kteří tvrdí, že není počasí, které by nebylo vhodné pro běh. Nejspíš sice převládají ti, kdo se běhu v mrazu a dešti vyhýbají, právě teď ale jaro přebírá nadvládu a možná i vy se chystáte vyběhnout. Kromě toho, že zkontrolujete,...
Jestli je něco typické pro jaro, je to příval energie a chuť odlehčit jídelníček, ozdravit jej a promyšleněji jej sestavovat. A je to tedy i skvělá příležitost, kdy do jídelníčku zakomponovat nejrůznější superpotraviny. Které? Máme pro vás...
Začít den s prázdným žaludkem? To u nás nehrozí. Ať už ráno chystáte jen něco rychlého s sebou, nebo si chcete vychutnat víkendovou pohodu, snídaně má jedno hlavní pravidlo: měla by zasytit a potěšit. Vybrali jsme pro vás osvědčené...
Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...
Jedna zapékací mísa, pár surovin a miliony zhlédnutí. Baked feta pasta se stala virálním hitem, který pobláznil TikTok i světové kuchyně. Přitom jde o jednoduchý recept, který zvládne úplně každý. Stačí sýr, rajčata a trouba – a máte večeři...
Svítek, nadýchaná placka ze základních surovin, je tradičním pokrmem české kuchyně. Připravoval se v chalupách našich prababiček a dodnes se drží na výsluní. Ať už obohacuje polévku, doprovází koprovou omáčku, nebo se podává nasladko, vždy...