Lžíce v ní skoro stojí…
Postup
1
Propláchnutou, případně předem namočenou čočku dáme do hrnce a zalijeme tak, aby voda sahala asi centimetr nad ni.
2
Přidáme všechny ostatní suroviny a vaříme na mírném ohni, dokud čočka úplně nezměkne (asi hodinu).
Podáváme horké nebo při pokojové teplotě, s tmavým chlebem, olivami, případně pikantní zeleninou jen tak ‚k zakousnutí‘.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Přesnídávkové polévky, které můžete zařadit do nízkotučného jídelníčku(13 receptů)
- Jak si pojistit blahobyt v dalším roce aneb 21 receptů na tradiční novoroční čočku!(21 receptů)
- Čočková polévka na 20 způsobů z celého světa: Připravte si jídlo, které nasytí celou rodinu a vyjde na pár korun(21 receptů)
Komentáře
Anonym
06.10.2006 20:51
jak jsem to dělala já
Anonym
11.10.2006 09:35
souhlas
Anonym
09.05.2008 09:28
Souhlas
Anonym
28.11.2006 14:34
viiný ocet
Anonym
10.04.2007 16:36
tohle
Anonym
01.08.2007 12:44
víno a zakysaná smetana
Anonym
30.08.2007 21:50
Apetit 11/04
Anonym
20.05.2008 20:52
úžasná
Anonym
16.09.2008 10:35
MOOOC DOBRA
Anonym
07.09.2008 13:51
osvěžující