0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes k obědu: těstoviny s rybou

těstoviny penne
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

S těstovinami v létě nikdy nešlápnete vedle. Jsou rychle připravené a zasytí.

Italské těstoviny mají nespočet podob. Při jejich přípravě myslete především na dvě věci – nikdy je nepřevařte (vždy musejí být al dente) a kombinujte je jen s několika základními surovinami, jejichž chuť se navzájem nepřebíjejí. Máme pro vás pět nápadů na rychlé těstoviny s rybou. Ať už s treskou, tuňákem, nebo lososem, za dvacet minut jsou na talíři.

5× těstoviny s rybou pro každý pracovní den:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

AD
6 důvodů, proč jsou italské těstoviny zdravé
  • Zajímavosti

6 důvodů, proč jsou italské těstoviny zdravé

1.     Těstoviny jsou jednoduchým jídlem Těstoviny jsou jednoduchou poživatinou vyrobenou z tvrdé pšenice – semoliny – a vody. Semolina pochází z vnitřku pšeničného zrna a je jedinou surovinou na jejich výrobu. Kvalita...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit