Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes k obědu: těstoviny s rybou

těstoviny penne
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

S těstovinami v létě nikdy nešlápnete vedle. Jsou rychle připravené a zasytí.

Italské těstoviny mají nespočet podob. Při jejich přípravě myslete především na dvě věci – nikdy je nepřevařte (vždy musejí být al dente) a kombinujte je jen s několika základními surovinami, jejichž chuť se navzájem nepřebíjejí. Máme pro vás pět nápadů na rychlé těstoviny s rybou. Ať už s treskou, tuňákem, nebo lososem, za dvacet minut jsou na talíři.

5× těstoviny s rybou pro každý pracovní den:

Připravila Jana Kopřivová

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...