Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Došel vám moučkový cukr?

moučkový cukr
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Stalo se vám už někdy, že jste právě dopekli bábovku a zjistili jste, že pytlík s moučkovým cukrem je prázdný? Nic se neděje, poradíme vám, jak udělat, aby bábovka byla bílá, aniž byste museli běžet do nejbližšího obchodu.

Moučkový cukr můžeme jednoduše nahradit cukrem krystalovým, který nasypeme do kávomlýnku a rozemeleme ho. Získáme jemný a nadýchaný poprašek na naši čerstvě upečenou pochoutku, a navíc s jemně kávovou vůní.

Náš tip: Připravte si moučkový cukr doma

Skryt pre seznam

Video převzato z TopRecepty.cz

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit
  • Tipy a triky

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit

Zkuste si představit Vánoce bez strouhanky. Co byste dělali s kaprem nebo řízky? Tahle nenápadná, ale nepostradatelná ingredience si vydobyla pevné místo v české kuchyni – a to nejen o svátcích. Ať už jde o smažené dobroty, zahuštění...