Nejrychlejší a nejjednodušší cukroví z vína na světě. Suroviny mám vždy doma, nic se neslepuje, nic se nemusí rozležet. V troubě se cukroví nafoukne, a když v puse praskne, trochu to zalechtá. Velmi zábavná záležitost! Recept na vinné cukroví se ani u vás doma rozhodně neztratí.
Videorecept
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2795 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 160 g
- Tuky 213 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta