Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to – pošírované vejce

Jak na to – pošírované vejce
sdílet:

Naučte se uvařit dokonalé pošírované vejce s pevným, dokulata vytvarovaným bílkem a tekutým středem. 

Pošírované (nebo také ztracené) vejce se hodí do salátu, na steak, na žemli s holandskou omáčkou jako vejce Benedikt nebo jen tak posolené a opepřené s toustem k snídani.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...