0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to – pošírované vejce

Jak na to – pošírované vejce
sdílet:

Naučte se uvařit dokonalé pošírované vejce s pevným, dokulata vytvarovaným bílkem a tekutým středem. 

Pošírované (nebo také ztracené) vejce se hodí do salátu, na steak, na žemli s holandskou omáčkou jako vejce Benedikt nebo jen tak posolené a opepřené s toustem k snídani.

Související články

Jak se značí vejce?
  • Nakupujeme

Jak se značí vejce?

Jaká pravidla platí pro vejce velikosti S, M, L nebo XL? V jakých podmínkách se chovají nosnice, jejichž vejce můžeme zakoupit s rlzným číselným označením? Podívejte se na náš přehled, kde se potřebné informace o chovu nosnic, výsledná...
Jak poznat čerstvá vejce
  • Tipy a triky

Jak poznat čerstvá vejce

Vajíčka patří k surovinám, bez které si mnoho z nás neumí život vůbec představit. Ale jak spoznat zda jsou vajíčka čerstvá? Poradíme.  ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit